×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een vinylpakket en duoticket voor Ion Ludwig en Ada Kaleh in Ampere (04/02)

Hoewel de feestdagen al achter de rug zijn, strooit Ampere nog lustig met cadeautjes. Op zaterdag 4 februari strijken Ada Kaleh en Ion Ludwig neer in de Antwerpse club. Ampere bestempelt Ion Ludwig als één van hun favoriete producers. Hij perst prachtige soundscapes uit z’n synthesizers en drumcomputers en maakt het ons niet eenvoudig om er een genre op te kleven. Samen met Ampere geeft Fuzz Magazine een duoticket voor deze avond en een vinylpakket weg.

Ion Ludwig brengt een liveset die echt de moeite waard is om te zien. Een streling voor het oor én het oog. Verwacht je aan sferische beats waar de passie vanaf druipt. Ion reist momenteel de wereld rond, maar houdt begin februari even halt in de koekenstad. Het is niet de eerste keer dat hij onder het Centraal Station speelt, maar let op want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn.

Ada Kaleh zakt af van het prachtige Roemenië. Ook hij brengt tactvolle muziek waarbij het vaak ogen sluiten en genieten geblazen is. Een iets diepere sound in een doordachte productie gegoten, gebracht door een bebaarde vent. Nog niet verkocht? De heren worden vergezeld door Ampere-residents Delbaen en Pepperpot.

Neem deel aan de wedstrijd door na inloggen of registreren bovenaan dit artikel op ‘deelnemen’ te klikken en maak kans op een duoticket of een vinylpakket dat samengesteld werd door Ampere. How hard can it be? Tickets kan je hier bestellen en kosten een bescheiden €8. Alle info over het event vind je op Facebook of de website van Ampere.

Gerelateerd