×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Silo & Materia met Ben Klock en Shlømo (03/03)

Silo strikes again! Samen met Materia, een concept van Marco Bailey, nodigen ze Ben Klock, Shlømo (live), Kr!z en Fred Hush uit. Marco Bailey himself ontbreekt uiteraard ook niet op de affiche. Fuzz Magazine mag twee duotickets weggeven voor Silo & Materia op 3 maart in La Fabrik in het Luikse Herstal.

Silo blinkt uit in het samenstellen van sterke line-ups. Dat bewezen ze vorig jaar nogmaals toen Sven Väth, Marcel Dettmann en Dixon (als special guest) over de vloer kwamen. Voor de volgende editie nodigen ze Ben Klock uit. De Duitser bracht vorige maand samen met Marcel Dettmann een ep uit op Berghain’s platenlabel Ostgut Ton en serveert gewoonlijk een portie no-nonsense techno.

Shlømo neemt de enige live-set van de avond voor zijn rekening. De Fransman is trotse eigenaar van het platenlabel Taapion. Hij maakt techno met een ambient kantje. Dat betekent sferische soundscapes en dromerige melodieën. Onze nationale held Marco Bailey zet zijn schouders onder deze samenwerking tussen Silo en Materia en mengt zich dus graag tussen de kleppers op het podium. De heren krijgen ondersteuning van Kr!z en Fred Hush.

Wij geven twee duotickets weg voor deze avond. Deelnemen aan de wedstrijd doe je door bovenaan dit artikel op ‘deelnemen’ te klikken (inloggen indien nodig). Info over het evenement vind je op Facebook en tickets kan je voor €19 bestellen via deze link. Succes!

Coverfoto copyright Silo & Materia