×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Kabaal met Oxia @ Café d'Anvers (07/04)

De mannen van Kabaal brengen voor hun eerste editie in Café d’Anvers een absolute house legende naar Antwerpen: Oxia! Met Fuzz Magazine krijgen we de eer een duoticket voor deze avond te verloten!

Met Oxia haalt Kabaal de man achter de hit Domino naar ons land en dat doen ze op het perfecte moment. Onlangs bracht hij namelijk een remix-EP uit van het nummer om de tiende verjaardag ervan te vieren. Zo staat zijn hit momenteel weer volop in de aandacht.

Hoewel het hun eerste editie in Café d’Anvers is, gaven de mannen wel eerder al feestjes onder dezelfde naam in Mechelen. Daar stond begin vorige maand nog onze eigen Belgische trots Bollen & Fichtner op de line-up.

Naast Oxia staan ook Axel Haube, Lexis & Sägers, Skefdeluxe, Mantos en Ricky Dick Soundsystem op het menu in Café d’Anvers. Geen reden om thuis te blijven dus!

Wil jij er helemaal gratis bijzijn? Doe dan snel mee met onze wedstrijd en maak kans op een duoticket! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je in te loggen of je te registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op de knop DEELNEMEN te klikken, veel succes!