×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win duoticket Sonar Room @ MORE MUSIC! (15/04)

Op zaterdag 15 april opent Concertzaal Brugge zijn deuren voor Sonar Room, een onderdeel van More Music. Dit laatstgenoemde ligt op het raakpunt van uiteenlopende muzikale werelden: een totaalbeleving en muzikale trip waarin je wordt vergezeld door singer-songwriters en electronica-grootheden. 

Fuzz zou Fuzz niet zijn als we geen spotlights zouden zetten op dit laatste aspect. Sonar Room pakt dan ook uit met drie kleppers van formaat: ClarkAsh Koosha en Blanck Mass.

Waar Clark de perfecte balans opzoekt tussen atmosferische electronica en bangers die de vloer doen trillen, opteert Blanck Mass, lid van het legendarische Fuck Buttons-duo, dan weer voor donkere maar dansbare electronica. Met een kersverse plaat heeft deze heer alles achter de hand om er een onvergetelijke avond van te maken. 

Dan zwijgen we nog over de laatste in het triumviraat, Ash Koosha. De Iraanse producer, filmmaker en innovator tout court 'lijdt' aan synesthesie, de man ziet geluiden als kleuren. Zijn liveshow triggert Ash Koosha via een Oculus Rift bril, waarmee hij het publiek meesleept in een virtual reality-versie van zijn gelauwerde tweede album I AKA I

Fuzz Magazine heeft de eer om twee duotickets weg te geven, het enige wat jij moet doen is bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Veel geluk en hopelijk tot daar!