×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor SILO met Luke Slater & Matrixxman (21/04)

Dat Silo het vorige maand allemaal heel welletjes vond in La Fabrik in Herstal, daar bestaat geen twijfel over. De organisatie zet dan ook met plezier een nieuw feestje op poten, ditmaal in de Antwerpse pop-upclub Contrair met Luke Slater, Matrixxman en Belgische trots GoldFFinch. Fuzz Magazine stuurt drie duo's gratis richting Antwerpen!

Dat Silo er altijd vol opzit met hun artiestenkeuze is een understatement. Eerder dit jaar kwamen onder andere Ben Klock, Shlomo en Marco Bailey al bij hen over de vloer. Deze keer pakken ze uit met Luke Slater. De man, die ook werkt onder het pseudoniem Planetary Assault Systems, is sinds zijn intrede ergens begin de jaren negentig een heus icoon geworden in de wereld van de elektronische dansmuziek. 

Daarnaast wordt ook onze sterk opkomende noorderbuur Matrixxman verwelkomd in de Montevideostraat. De Nederlander brak in 2015 door met zijn uitmuntend Homesick album op Ghostly International. Daaropvolgende releases op Dekmantel en Planet Rhythm waren van hetzelfde doortastende niveau, wat hem bij veel kenners een plaats in een heel hoog laatje opleverde.

Last but not least is onze eigenste GoldFFinch. De kwaliteit van de muziek van de Brusselaar kan wat ons betreft gewoon naast die van de twee bovenstaande geplaatst worden. Eén van Gilles Renneson en Yoann Janssens hun kwaliteiten is dat ze een zeer breed maar altijd dansbaar scala van techno brengen op labels als Dirtybird, Get Physical, Valence of Turbo Recordings

Wij geven drie duotickets weg voor Silo in Contrair in Antwerpen. Deelnemen aan de wedstrijd doe je door bovenaan dit artikel op ‘deelnemen’ te klikken (inloggen indien nodig). Info over het evenement vind je op Facebook en tickets kan je voor €13 bestellen via deze link. Succes!

Artiesten in dit artikel