×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Lighters Up @ Vooruit (21/04)

Komende vrijdag organiseren de heren van Soul Shakers weer hun tropical bass concept Lighters Up in de Vooruit. In samenwerking met Democrazy halen ze deze keer David Rodigan en The Heatwave naar Gent, en wij mogen daar 5 duotickets voor weggeven!

David Rodigan is al 40 jaar de 'top dog in the ganja-scented, bass heavy-athmosphere' van de Britse reggae scene. De iconische dj en radiopresentator met wekelijkse show op BBC2 zorgde in zijn eentje voor de reggae/dancehall revival in de UK, en dat al sinds 1978. 

En dat is niet de enige Brit op de line-up, ook The Heatwave zal er vrijdag bij zijn in de Vooruit. Dit UK dancehall soundsystem ken je ongetwijfeld van hun wekelijkse radioshow op Rinse FM en hun Hot Wuk feestenDe line-up wordt vervolledigd door het Antwerpse High Grade Sound, u mogelijks bekend van de Boomblast feestjes, en de hosts van de avond, Soul Shakers.

Tickets kosten 15 euro in voorverkoop, maar wie meedoet aan onze wedstrijd kan mogelijks gratis naar deze ongetwijfeld geweldige avond gaan! Bovendien mag je met de tickets ook gratis naar het concert van Seun Kuti, dat eveneens in de Vooruit doorgaat, vlak voor Lighters Up.