×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor De Hofnar in Kruibeke (29/04)

Op zaterdag 29 april kan je in Kruibeke niet alleen terecht voor een structurele file, ook Festifuif staat op de agenda. Festifuif is een openluchtfeest dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert. De Hofnar zakt af vanuit Nederland en ook Soul Shakers, Sander W. en Captain Flash treden aan.

De Hofnar brengt met zijn zomerse houseplaatjes altijd het zonnetje in huis. In 2013 kwam zijn debuutsingle Oxas uit met pianolijntjes en trompetten die naar Klangkarussell neigen. Soul Shakers zijn al lang een vaste waarde in het Vlaamse uitgaansleven en staan garant voor een sfeervolle set met voor ieder wat wils. Sander W. brengt een live trompet mee vanuit Brussel en sluit daarmee goed aan bij De Hofnar. Captain Flash (herlees hier ons interview met hem) daarentegen doorbreekt de reggae en dancehall van Babylon Fire Lions met een stevige streep techno en geeft uiteindelijk de fakkel door aan Krusound.

Feesten totdat de zon opkomt op een wei onder een windmolen vlak naast de E17, dat is Festifuif. Wil jij kans maken op één van de twee duotickets die we mogen weggeven? Klik dan bovenaan het artikel op de knop deelnemen. Alle informatie over de locatie en tickets vind je terug op de website van Festifuif en hun Facebook-pagina

Coverfoto copyright Festifuif