×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Paula Temple en Factory Floor op Les Nuits Botanique (20/05)

In mei verandert onze prachtige hoofdstad naar goede gewoonte in de place to be dankzij Les Nuits Botanique. Van donderdag 11 mei tot en met woensdag 24 mei is het bivakeren geblazen in Brussel voor een unieke concertenreeks met gevestigde waarden en te ontdekken artiesten. Op zaterdag 20 mei ontvangen de Orangerie en Rotonde Factory Floor, Paula Temple, Babyfather, Throwing Snow en Zebra Katz. Een niet te missen nacht waar je dankzij Fuzz - en met een portie chance - niet eens voor hoeft te betalen!

Het Britse Factory Floor mag zich de trotse gastheer van de nacht noemen. De Londenaars bewegen zich stijlvol in een universum dat zich ergens tussen rock en rave begeeft. Percussie, gitaar, machinerie en zwoele vocals die aan Crystal Castles doen denken zijn hier de kernwoorden die je naar Brussel doen afzakken. Knappe liveshow, het is echt zo.

Minder gesofisticeerd maar des te dansbaar is het technogeweld achter Paula Temple. De internationale clubscene is zelden zo lyrisch geweest wanneer de Duitse een jaar of twee geleden haar comeback aankondigde. Haar techno gaat van lichtbevreemdend tot retebrutaal. En het één hoeft het ander niet eens uit te sluiten.

Ook Throwing Snow treedt aan, die in de schaduw van Bonobo bekend raakte als het beste voorprogramma op de planeet. Met zijn slimme electronica beweegt hij zich tussen de leefwereld van Max Cooper, Fakear en uiteraard Bonobo zelf, in wiens schaduw Throwing Snow al lang niet meer vertoeft. In tegendeel, de volle zon in, en gaan!

Ook in Orangerie is het nog gezellig nakaarten, waar het festival met Babyfather en Zebra Katz een stevige portie hiphop tentoonstelt. Zwoel, funky, laidback, spitsvondig, klassevol. Het zijn maar enkele adjectieven die hand in hand gaan met het heerschap van doen.

Je kan twee tickets voor deze avond winnen door bovenaan deze pagina op ‘deelnemen’ te klikken. Inloggen of kort registreren vereist.