×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor KleinHouse Open Air in Antwerpen (20/05)

Twee maanden lang was Contrair dé nieuwe place-to-be voor nachtraven en kunstliefhebbers in Antwerpen. Dat pop-up verhaal is ondertussen ten einde. Oprichters Yves Massignani en Thomas Van Praag begonnen samen met 4 vrienden meteen aan een volgend hoofdstuk: KleinHouse Open Air. Een festival dat de beste elektronische muziek, beeldende kunst en culinaire lekkernijen als één totaalbeleving presenteert. Win een duoticket!

Tickets vlogen de de voorbije maanden de deur uit en daar heeft de sterke line-up zeker iets mee te maken. Het festival brengt een combinatie van gevestigde waarden als Roman Flügel (DE), Gerd Janson (DE) en Palms Trax (DE) met artiesten die volop aan het doorbreken zijn: Call Super (DE), Elias Mazian (NL), Pender Street Steppers (CA) en Moxie (UK).

Yves Massignani zelf, ofwel Hush Hefner, zal bij velen ook een belletje doen rinkelen. Andere Belgen op de line-up zijn Bafana en Wolfgang Sucks. Leuk detail, naast de centrale main stage wordt er dit jaar ook een “open deck stage” gebouwd, waar iedereen die wil zijn USB stick kan insteken en DJ-voor-één-dag kan zijn.

Wil jij erbij zijn? Dat kan, wij mogen namelijk drie duo's blij maken met een duoticket. Even inloggen of registreren hier en dan kan je bovenaan dit artikel op de knop 'Deelnemen' klikken.