×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Balaton Sound in Hongarije (5-9/07)

Het Hongaarse stadje Zamárdi is van 5 tot en met 9 juli de thuisbasis voor Balaton Sound, een festival met vooral elektronische muziek op het programma. Balaton Sound staat bekend om zijn warme temperaturen en de steeds indrukwekkende line-up, maar ook het aangrenzende Balatonmeer is een enorme troef.

Enkele grote vissen op de affiche dit jaar zijn Kygo, Tiësto, Jason Derulo, Jamie Jones, Dave Clarke en Netsky (live). Interesse? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een duoticket voor Balaton Sound.

Maak je je al zorgen over hoe je er moet geraken? Balaton Sound Express verzorgt een rechtstreekse treinrit naar Zamárdi en terug voor een zeer schappelijke prijs. Je rijdt door prachtige landschappen met een trein waar muziek, eten, drinken, airconditioning en zelfs een bedje aanwezig is.

Alle info over Balaton Sound vind je op nl.balatonsound.com. Maak kans op een duoticket voor 5 dagen plezier op dit festival door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Wel eerst inloggen of je even registreren.

Coverfoto copyright Balaton Sound