×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Modular festival (01/07)

Modular is een concept dat vooral bekend is in Rotterdam. Zo organiseerde het al verschillende avonden met bijvoorbeeld Antal, Hunee, Joy Orbison in lokale clubs & bars. Maar ook het Lost & Found Festival, dat twee jaar geleden ingeruild werd voor het Modular Festival. Dit eendagsfestival vindt voor het tweede jaar op rij plaats op 1 juli in een park te Schiedam.

Verdeeld over vier stages pleziert de organisatie ons met een ijzersterke line-up. De HEXAGON-stage wordt gevuld met kleppers als BicepJohn Talabot en Dixon. Op de SQUARE zien we dat de klassieke en de wat hardere techno naar voren wordt geschoven met DVS1 en ROD, die ook al beide een Boiler Room sessie er op hebben zitten!

Mall Grab steekt bovenuit op de CIRCLE die gehost wordt door partner BAR. Ga ook zeker een kijkje nemen bij David Vunk, hij wist ons te overtuigen op Lentkabinet. Verder is er ook een stage die gekaapt wordt door Clone Records en OperatorDe negen sets van o.a. Duplex, Elias MazianJeff Solo & Marsman worden door Operator live gestreamed! Zie hier al een sneakpeak van de stage:

Fuzz is zo vrijgevig om 3 duotickets weg te geven voor dit prachtige house-festijn. Als je nog geen plannen hebt op 1 juli, doe dan zeker mee aan onze wedstrijd. Dat kan door bovenaan dit artikel op 'deelnemen' te klikken. Wel eerst inloggen of je even registreren. Alle info over Modular vind je op modularmusic.nl.

Al in de stemming? De huis dj's van Modular en de Bicep-boys hebben als voorbereiding een leuke playlist in elkaar gestoken met de sound die je op het festival kunt verwachten!