×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Erol Alkan & Riton op de Lokerse Feesten (5/08)

De Lokerse Feesten gaat een samenwerking aan met Tom Tom Night, op 5 augustus toveren ze de Red Bull Elektropedia Room om naar een heus danspaleis. Om die taak te volbrengen halen ze Erol Alkan, RitonMickael Karkousse, WWWater en Thang naar Lokeren.

Tom Tom Night is gebasseerd op de band Tom Tom Club. Dit wijst op het feit dat ze net zoals de band niet genregebonden werken, je kan er dus vanalles verwachten. De line-up is daarom vrij divers maar wel lekker elektronisch!

Erol Alkan speelt de rol als headliner van de avond, wat te begrijpen is. Als remixer, dj, producer, radio host, clubpromoter en labelbaas is hij niet meer weg te denken uit ons elektronisch landschap. Hij is de perfecte keuze voor Tom Tom Night door zijn veranderende smaak en vernieuwing. Luister hieronder bijvoorbeeld hoe ver zijn smaak rijkt in zijn eerste show voor Boiler Room.

De tweede grote naam op de affiche is Riton. Deze Brit zit al sinds 1990 in het vak en werkte doorheen de jaren samen met Soulwax, DJ Mehdi, Alunageorge,... In januari had de dj/producer zijn grootste hit gescoord, Rinse & Repeat Ft. Kah-Lo. Riton had ook een collaboratie met Ben Fat Trucker genaamd Gucci Sound System, zo hadden ze een residentie in 333 Club en zelfs hun eigen discotheek, Druzzi's Baltimore Rave Club. Hier speelden o.a. onze vriend Erol Alkan2 Many DJsThe RaptureRichard XMylo en FC Kahuna.

Verder op de line-up staat 1/4 van Goose, Mickael Karkousse. Als hij zijn 3 vriendjes niet bij heeft, kan je hem plaatjes horen draaien. Ook de prachtige Charlotte Adigéry oftewel WWWater staat op de line-up. Met haar zwoele elektronische muziek zal ze de Red Bull Elektropedia Room opwarmen. Voorheen was ze de achtergrondzangeres van Arsenal en Baloji maar ze werkte ook al samen met de Dewaele broertjes en maakt deel uit van het DEEWEE-team. Ze maakte met hen één van de vele soundtracks van Belgica.

Na WWWater neemt Thang de decks in beslag, net zoals vorig jaar staat hij weer te shinen op de line-up.Thang is zo een dj waarvan je alles kan verwachten, daarom past hij zo goed in het Tom Tom Night-verhaal. Hij draait in kleinere intiemere clubs maar ook grotere festivals liggen hem goed. 

Voor deze elektronisch gevulde avond geven wij drie duotickets weg! Dat kan door bovenaan dit artikel op 'Deelnemen' te klikken. Wel eerst inloggen of je snel registreren. Ook hebben we nog een wedstrijd voor een andere nacht van de Lokerse Feesten, test your luck!