×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor bunkTEK (04/08)

Elk jaar in de zomer wordt het landelijke Glabbeek in lichterlaaie gezet door bunkTEK, dat ondertussen toch al toch vaste waarde in de Vlaams-Brabantse zomerkalender mag gerekend worden. Dit jaar vormt geen uitzondering op de regel met een heuse Materia party van Marco Bailey!

Het Materia-concept heeft ondertussen overal ter wereld een naam voor zichzelf gemaakt door een dag en nacht vol feestplezier te garanderen. Het evenement steekt immers al van wal om 16u 's middags met als slotuur 4u s' ochtends, 12 uur vol gedans dus. En dan zijn we nog niet eens aan de line-up toegekomen! 

Marco Bailey brengt een resem aan talent met zich mee met onder andere oldtimers Ben Sims en James Ruskin en de Belgen Amelie Lens, Tom Hades en Joyhauser. Iets minder bekend muzikaal geweld toont zich dan weer in de vorm van Spanjaard Psyk.

 Materia draait om samenhorigheid en wij bij Fuzz Magazine zouden het dan ook een ramp vinden mocht je dit evenement missen, al een geluk dat wij de eer hebben om enkele duotickets uit te delen onder onze lezers! Het enige wat je moet doen is je aanmelden of registeren en bovenaan dit artikel op 'Deelnemen' klikken.