×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Charlotte De Witte & Farrago @ Lokerse Feesten (11/8)

De Lokerse Feesten slaan de handen in elkaar met PULSE. Zij zullen namelijk de Red Bull Elektropedia Room hosten op 11 augustus. Ze zorgen voor een leuke house- en techno-avond met Ogenn, One Track Brain, Farrago, Charlotte De Witte en Clouds.

De Brusselse schone Ogenn zal opwarmen met een melodische set waarvan de grenzen tussen house en techno vervagen. Ze is lid van de OTB-familie, en ze zal zonder twijfel hun motto 'music that talks to the soul before it mobilises the body' bewijzen. One Track Brain treedt dan weer aan als opperhoofd van diezelfde familie.

Farrago neemt het van de familie over met een liveset die hij brengt met "z'n beste maatje" de Elektron Analog Four. Tijdens deze liveset staat de 4/4 kick centraal omringd door prachtige melodieën. Daarna bouwt Charlotte De Witte verder op deze techno-avond. Kijk nog eens terug naar wat ze klaar speelde op Rock Werchter.

Afsluiten ligt in de handen van het Schotse duo Clouds. Een inventieve technoset met verschillende invloeden uit UK bass tot electro. De twee krijgen de volle ondersteuning van Richie Hawtin, The Chemical Brothers, Marcel Dettmann, Michael Mayer, Sven Väth, Chris Liebing, Boys Noize en Martin Gore.

Doe mee aan de wedstrijd door op 'Deelnemen' te klikken bovenaan dit artikel en wie weet win jij een van de twee duotickets, voor een andere elektronische avond geven we ook tickets weg!