×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Rotterdam Rave Festival (19/08)

Rotterdamse Rave houdt op 19 augustus zijn tweede outdoor editie en trekt hiervoor wederom naar het Lloyd Multiplein, vlak bij hartje Rotterdam. Het Nederlandse feest-concept, gekenmerkt door zijn ruwe ongefilterde techno-feestjes, is een must voor elke raver die er graag eens hard tegenaan gaat. Techno grootheden Jeff Mills en Len Faki worden er bijgestaan door onder andere Perc & Ansome, SNTS, Stranger en De Sluwe Vos.

Het festival vindt plaats van twaalf uur 's middags tot elf uur in de avond. Snak je na twaalf uur dansen nog naar meer? Dan kan je altijd terecht voor een afterparty in the venue where it all began: Factory 010. Dit voor maar een meerprijs van tien euro, waar Ansome, Paula Temple, Perc, SNTS en Stranger zich zullen aansluiten voor een rave tot in de vroege uurtjes.

Rotterdamse Rave is in 2013 begonnen met knotsgekke parties in hun geliefde Factory 010. Sinds dit jaar hebben ze uitgebreid met een nieuwe venue: de Maassilo, wat ook uitdraaide tot een groot succes. Net als Rotterdam Rave Festival zelf. Deze events verkopen praktisch altijd uit en worden iedere keer gepeperd met een line-up van toppers uit de underground techno- en housewereld.

Wil je ook deel uitmaken van deze experience, doe dan mee met onze wedstrijd waarbij we drie duo-tickets weggeven. Dit kan door bovenaan op de knop deelnemen te klikken. Kort inloggen of registreren vereist. Tickets voor het festival en de afterparty zijn ook nog altijd beschikbaar via deze website. Wees er snel bij want de festival-tickets geraken langzamerhand uitverkocht.