×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor VIEF in Brussel (21/10)

’t Is niet omdat Amsterdam in vuur en vlam staat tijdens ADE dit weekend, dat er op eigen bodem niet meer kan gefeest worden. Deze zaterdag kan je in Brussel terecht voor de vierde editie van VIEF. Rob Hes, Joyhauser, Chavy, Bacon & Eggs en Powell zorgen voor de beats en wij mogen een duoticket weggeven voor dat feest!

Rob Hes is de laatste tijd zeer aanwezig in het Belgische nachtleven. De Nederlander stak begin september de grens nog over voor Staalhard in Café d’Anvers en komt in november nog eens terug voor Kabaal in Club Vaag

De jongens van Joyhauser hoeven eigenlijk geen introductie. De residents van FloorFiller zijn bezig aan een zeer sterk jaar. Extrema Outdoor, Pukkelpop, Cirque Magique,… De nieuwe Bad Generator EP loopt als een trein, maar met remixen van Marco Bailey en Kevin De Vries kan dat bijna niet anders. Ook Amelie Lens zag dat het goed was en nam Bad Generator mee op reis rond de wereld.

VIEF gaat dus door op zaterdag 21/10 in Zodiak, te Brussel. Wil je er gratis bijzijn? Neem deel aan de wedstrijd door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Alle info over het event vind je op Facebook. Inkom voor 01u kost €8, erna kost het je €12. 

Coverfoto copyright VIEF.