×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Les TransArdentes invited by PIAS Nites (18/11)

Les TransArdentes neemt op 18 november samen met PIAS Nites Paleis 12 in beslag. Voor deze editie staan op het programma: Vitalic ODC live, Mr. Oizo, Fakear, Gramatik, Møme, The Blaze, Anna of the North, KLLO, STUFF., Le Motel, BEFFROI, DC Salas en LIMITS. Voor dit elektronisch spektakel mogen wij twee duotickets weggeven!

Les TransArdentes slaat voor de derde editie van het festival de handen in elkaar met Pias Nites. Niet enkel dit is nieuw, het festival verhuist ook, ze gaan van de Halles des Foires te Luik naar Paleis 12 in Brussel. Bij de bekendmaking van de eerste namen waren we al dolgelukkig! 

Headliners Vitalic en Mr. Oizo hebben een enorme invloed en verleden in de Franse en wereldwijde electro. De indrukwekkende show ODC Live van Vitalic is iets wat iedereen eens moet gezien hebben!

Verder kan je ook gaan dansen bij verschillende getalenteerde producers waaronder Franse knaap Fakear. Hij releasete op 3 jaar tijd 4 EP's waardoor hij een van de beter gekende Franse beatmakers is, zijn vijfde EP, Karmaprana, is net uit! Iemand die perfect in een rijtje naast hem past is Møme oftewel Jeremy Souillart. Deze getalenteerde multi-instrumentalist verdiept zich in de French Touch gemixt met Australische chill wave. Ook Sloveen Gramatik is gekend in de beatmaker scene, een mix van funk, jazz, soul en beats met vinyl.

De neven Jonathan en Guillaume Alric vormen samen het elektronische duo The Blaze. Hun eerste EP had twee tracks die hun carrière de boost gaf die ze verdiende, het melodische Virile en het meer recente Territory. Op Les TransArdentes spelen ze een liveshow waarin melodie en het visuele perfect zullen blenden. 

Ook de tweede zaal van Paleis 12 blijft niet ongeschonden. Enkele nieuwe projecten van het label Different Recordings zullen daar zichzelf voorstellen. Een eerste project is KLLO, poppy R&B maar toch zweverig. Een ander project is het Scandinavische duo Anna Of The North, ook pop-achtig maar dan wat elektronischer. Verder kreeg de laatste release van deephouseproducer Limits een thuis bij Different en daarom komt hij eveneens een set brengen op deze derde editie.

De laatste lading namen waren er van eigen bodem en zaten er ook zeker niet naast. Elektronische band STUFF. is toch wel de leukste. Vorige week wist de band ons nog omver te blazen in Muziekodroom te Hasselt (lees alles daarover hier). Verder komen de Brusselse Producers, DC Salas en Le Motel een set spelen. Net zoals het elektronisch duo BEFFROI, ze brengen vooral gevoelige electro-pop tunes. 

Maak kans op één van de twee duotickets voor Les TransArdentes 2017 door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken. Meer info over de avond en tickets vind je via deze link. Succes!