×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een vinylpakket van Lumberjacks In Hell

Dit weekend nodigt Private Sessions het Nederlands collectief Lumberjacks In Hell uit. Dat Amsterdamse label grossiert in de grooves en zakt zondag met Marcel Vogel, Mr. Mendel en Krewcial af naar Bar Wilson in Gent. Jij kan een vinylpakket ophalen op het feest!

Naast de Private Sessions-residents Sue Avenue (die zopas de straffe Live at Expo '58-release dropten), Brion en WLC is er dus warm discogeweld van bij onze noorderburen op komst. Aanvankelijk zouden Marcel Vogel en Mr. Mendel de rooftop van Gaston inpalmen, maar wegens de slechte weersvoorspellingen verhuist de boel naar Bar Wilson. For free, daarenboven!

Maar er is nog beter nieuws. Private Sessions zorgde er namelijk voor dat jij aan de haal kan gaan met een vinylpakket van Lumberjacks In Hell. Zowel de Deadpool EP van Karizma en Marcel Vogel als de Down With The Krew van onze landgenoot Krewcial kan zondag de jouwe worden.

Kans maken op dit vinylpakket? Bovenaan even op 'Deelnemen' klikken en registreren indien nodig. Let wel: de vinyls worden niet opgestuurd, maar enkel zondag op Private Sessions uitgedeeld aan de winnaar van deze wedstrijd. Afzakken naar Bar Wilson in Gent en een dansje placeren dus! Alle info over zondag vind je op het FB-event.