×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Joris Voorn presents Spectrum @ Ampere (16/12)

Eerder dit jaar deed Joris Voorn het project Spectrum uit de doeken, bestaande uit avonden waarbij de Nederlander zijn eigen kunsten laat zien en een aantal van zijn favoriete artiesten meeneemt. Bovendien gaan deze speciale avonden gepaard met een coole fotoserie. Komende zaterdag zal Spectrum voor het eerst neerstrijken in de Ampere Club in Antwerpen.

Wij zijn al langer overtuigd van zijn kwaliteiten als producer, maar nu is Joris Voorn dus ook curator geworden. Gasten van dienst zijn DJ Gregory met zijn terug tot leven geroepen Point G project en Nederlander Edwin Oosterwal. Point G is ondertussen zowat een cultklassieker geworden uit de jaren negentig en met Edwin wordt ook nog eens beroep gedaan op één van Nederlands meest velbelovende deejays van 2017. 

Deze twee toppers plus dan nog eens een extra lange set van Joris Voorn zelf komende vrijdag in Antwerpen. Wie weet kost je het zelf niets? Want Fuzz Magazine is zo vrij om één duoticket weg te geven aan onze lezers. Het enige wat jij moet doen om kans te maken, is bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken.