×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket + gesigneerde vinyl voor Café d’Anvers Records labelnight (13/01)

Fuzz Magazine geeft samen met Café d’Anvers mooie eindejaarscadeaus weg. Op zaterdag 13/01 gaat de allereerste Café d’Anvers Records labelnight door met Matt Sassari, Reboot en Capoon achter de decks. Dat feest komt er om de eerste release van Café d’Anvers Records (CDAR001), I Got Soul te vieren. Maak kans op een gesigneerde plaat of een van de twee duotickets voor de labelnight zelf door bovenaan dit artikel op deelnemen te klikken.

Café d’Anvers Records wordt de perfecte weergave van de club zelf. Ze trachten muziek uit te brengen van artiesten die ze bewonderen en die dezelfde waarden delen. Met Matt Sassari en Reboot die de remixen verzorgen voor CDAR001 geven ze een sterke indicatie dat het menens is. Capoon, bestaande uit Jens De Wit en Stijn Verheyden, bracht de originele track I Got Soul aan.

Tickets voor de labelnight kosten een kleine 12 euro en kan je kopen via deze link. Voor de CDAR001 plaat kan je enkel terecht bij een vinylwinkel aangezien Café d’Anvers Records enkel op vinyl zal uitkomen met een beperkte oplage. Snel zijn is de boodschap. 

Coverfoto copyright Café d'Anvers