×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor 10 Years Age of Love (23/02)

Raven op elektronische muziek uit de nineties, dan moet je bij Age of Love zijn. Al lang voordat het een hype was, organiseerde Age of Love hun eerste retrofeestjes. Ze vieren op 23 februari hun tienjarig bestaan in de Lotto Arena. Win een duoticket!

Het begon allemaal in de Charlatan te Gent, rond het jaar 2008. De organisatoren van Age of Love hadden 1 duidelijke missie: feestvierders een muzikale trip laten beleven met de beste classics en en oldschool dance sounds uit de jaren negentig.

Nu vele jaren later vieren ze hun tiende verjaardag met een XXL-editie in de Lotto Arena te Antwerpen. Niet alleen de zaal is XXL, maar de line-up is dat eveneens met o.a. Jam & Spoon, Chicane, Jaydee, Yves Deruyter, Dave Lambert, Kai Tracid, Push (live), Quincy, Dj Ghost, Zolex en nog vele anderen.

We mogen 5 duotickets weggeven voor dit retro schouwspel in de Lotto Arena. Log dus even in of registreer jezelf hier, pas dan zal je bovenaan dit artikel de knop 'Deelnemen' zien staan.

Moest je niet genoeg hebben aan dit groots event, kan je nog altijd de deluxe cd-box (60 tracks) of een limited edition vinyl box set (30 tracks) kopen. Meer info op de website.