×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Subvision W/ Flava D & Shaun Dean (12/5)

Op zaterdag 12 mei ontvangt het UK garage en bassline concept Subvision Flava D en Shaun Dean in de Forty Five te Hasselt. Hiervoor mag Fuzz een duoticket wegschenken. 

Subvision is een jong Limburgs concept georganiseerd door Elmo Schoumans en Ruben Vandenrijn oftewel Primatic en Vancos, die laatste diende ook laatst zijn Fuzz Five in.

De twee halen de Londense Flava D naar de Forty Five, de Queen Of Bass zit al sinds 2013 onder het Butterz-label en schoot recht in de roos met releases Hold On en On My Mind. Daarnaast had ze haar heavyhitter In The Dance op Formula Records.

Nog uit de UK is Shean Dean, door zijn moderne stijl van producen is hij een voorbeeld voor de nieuwe generatie van producers in het bassline-genre. De twee Britten krijgen support van locals Vancos, Wulflock, Primatic, DJ Toba en Finningham.

Registreer je snel, of log gewoon even in. Dan zal bovenaan dit artikel de knop 'Deelnemen' verschijnen. Als je daar op klikt, maak je kans op het duoticket. Meer info over de avond zelf vind je op de event-page. Succes!

Gerelateerd