×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor KiNK @ CLUB 45 (27/04)

Op 27 april komt KiNK naar CLUB 45 in Hasselt. Fuzz mag vijf duotickets weggeven aan vijf gelukkige winnaars voor wat een niet te missen avond gaat worden.

De Bulgaarse dj KiNK staat bekend om zijn unieke livesets waarbij hij op creatieve wijze samplers, synths en drumcomputers combineert met zijn draaiskills. Zijn geluid houdt het midden tussen groovy house, futuristische electronica en knallende acid. Met meer dan 15 jaar ervaring weet je gewoon zeker dat KiNK op 27 april CLUB 45 omver gaat blazen.

En hij zal dat niet alleen komen doen, want CLUB 45 wordt die avond ook bemand door vier van Belgium’s finest. Antwerpse nieuwkomer Capoon is van de partij en wordt bijgestaan door niemand minder dan Goldfox. Verder op de affiche staan Timmerman en FOUNDRY die garant staan voor fijne grooves.

Zin om erbij te zijn? Druk dan op de Deelnemen-knop en wie weet win jij één van de vijf duotickets. Als de knop niet zichtbaar is moet je gewoon even inloggen. Hou ook zeker het event op Facebook in het oog. 

Artiesten in dit artikel