×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Maak kans op een duoticket voor Propaganda in Kavka (25/05)

Op 25 mei organiseren studenten muziekmanagement van PXL-Music een hip-hop event voor het goede doel in Kavka. Ze zorgen voor een combinatie van live acts en dj's met de focus op jong en nieuw talent. Daarnaast kan je ook een nieuwe outfit scoren op de designermarket.

In de avond kun je genieten van live acts Darrell Cole, Selder, Miss Angel, Ramzi en Scottie. Tussen en na de performances zullen dj's BLACK MAMBAKEVIN KOFII, BAVRMnky en Lvmbo iedereen in de vibe houden en erna ook een vette afterparty verzorgen. Op de designermarkt vind je stukken van Pirate urbanwear, Voage Clothing, BRIX streetwear, Je m'excuse, Highland Company en Yogen Sha. Perfect om te flexen bij je homies.

 

 

Het goede doel Music Fund is een humanitaire organisatie die muzikanten en muziekscholen in conflictgebieden, ontwikkelingslanden en ook in eigen land ondersteunt. Met het ingezamelde geld maken ze instrumenten voor kinderen die geen  toegang hebben tot het maken van muziek.

 Registreer je snel, of log gewoon even in. Dan zal bovenaan dit artikel de knop 'Deelnemen' verschijnen. Als je daar op klikt, maak je kans op het duoticket. Meer info over de avond zelf vind je op de event-page. Succes!