×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor SVB Invites Lifestyle Music @ Kavka (02/06)

SVB staat voor Stijn Van Buynder. Deze Antwerpse dj en producer uit Antwerpen verhuist voor het eerst met zijn eigen drum 'n' bass-event SVB Invites naar een grotere indoorlocatie: Kavka. Op 2 juni nodigt hij het opkomende, Britse label Lifestyle Music uit. Win een duoticket!

Drum 'n' bass is nog altijd de passie van SVB. Daarom dat hij die passie wil delen op zoveel mogelijk manieren! Op 2 juni werkt hij samen met Lifestyle Music UK om hun Connection-project te promoten. Deze keer hebben ze hun blik gericht op België, of course. Dit heeft de Belgian Connection LP als resultaat, een fijne compilatie van alleen maar Belgische artiesten. Hieronder te beluisteren.

Om de release te vieren staan er heel wat namen van het album ook achter de decks van het feest. Lifestyle zelf levert ook enkele topnamen af op 2 juni. We hebben het dan over: James Marvel, M-zine & Scepticz, Ill Truth, M-soul & S27, Corrupted, Lavance, Solace, Arkitech, Energy & SVB. MC support van Degs, MC Mush en Bluejay.

Wil jij deze onvergetelijke drum 'n' bass-party niet missen in Kavka? Log dan snel even in of registreer je even hier, en klik vervolgens op de Deelnemen-knop bovenaan dit artikel. Zo maak je kans op het duoticket. Succes!