×

Waarschuwingsbericht

Om deel te nemen aan wedstrijden moet je inloggen of je registreren.

Win een duoticket voor Reinier Zonneveld live by Tabulat (26/01)

Komende zaterdag is het nog eens in de Forty Five te doen: Reinier Zonneveld live by Tabulat. Na een knallerset op FloorFiller Festival 2019 afgelopen zomer besloten de heren van Tabulat om de Nederlander nog eens naar Limburg te halen.

Voor degene die nog kennis moeten maken met onze noorderbuur: Reinier Zonneveld heeft de afgelopen drie jaar een enorme invloed gehad op de moderne techno scene. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al getekend op labels van Oliver Koletzki, Carl Cox & Richie Hawtin.

Reinier kwam voor het eerst in contact met de rave cultuur toen hij ging verder studeren. Vandaaruit is zijn passie voor techno ontstaan en is hij zelf beginnen experimenteren met elektronische muziek vanuit zijn studentenkamer. Jaar na jaar ontwikkelde hij zichzelf tot de gerespecteerde producer die hij nu is. 

Leuk weetje: Reinier besliste pas volledig voor zijn DJ-carrière te gaan nadat hij zijn master behaalde aan de universiteit in 2015 . Op de line-up wordt hij vergezeld door Deas en Tabulats eigen Klaps en Unclesand.

 

Wil je een ticket bemachtigen? Registreer je snel, of log gewoon in op onze website. Bovenaan dit artikel zal de knop "Deelnemen" verschijnen. Klik hierop en maak kans op een duoticket. Meer info over de avond zelf vind je op de event-pagina. De wedstrijd loopt tot 25 januari. Veel succes!

Artiesten in dit artikel