Einddatum

22/02/2017

Op vrijdag 24 februari organiseert het gloednieuwe concept For The Love Of House zijn allereerste event. Ze kozen voor Niche Club als thuishaven en niemand minder dan Maxim Lany zal er de keet platspelen met zijn beste tunes. Ook jij kan er dankzij Fuzz Magazine bijzijn! Lees verder en maak kans op een gratis duoticket!

Maxim Lany is ondertussen een ronkende naam binnen de Belgische housewereld waarbij het aantal noemenswaardige referenties nauwelijks nog te vatten valt. Met zijn eigen Lany Recordings runt hij een label dat één en al quality uitstraalt. Denk maar aan de schitterende Sue Avenue EP die werd uitgebracht op zijn label of tal van eigen producties. 

Maar Lany staat misschien nog beter gekend als die dj die werkelijk elk feest kan omtoveren tot een kolkende club. Weinig dj's die zo goed een publiek kunnen aanvoelen en bespelen als hij. Dat Niche Club op zijn grondvesten zal daveren, staat nu al buiten kijf. 

Daarnaast komen ook Cezar Touch, TYRLL (die in het verleden nog winnaar van onze Fuzzbox Mixtape en een release te pakken hadden op Ravenous zijn Housified - zie ons interview), M. en Bold Angler Disco aan bod. Shimmy Timmy verzorgt met zijn opzwepende gezangen voor de extra touch.

Tickets zijn verkrijgbaar aan 5 euro in VVK of 7 euro ADD, maar je kan er via Fuzz Magazine ook gratis bijzijn! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je in te loggen of registreren en vervolgens bovenaan dit artikel op de knop DEELNEMEN te klikken. Veel succes! Meer info kan je vinden op het Facebook-evenement.

Gerelateerd